Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mimoriadna schôdza o odvolávaní Romana Mikulca bude vo štvrtok popoludní

.tasr .slovensko

Mikulec v reakcii na podanie ďalšieho návrhu na jeho odvolanie reagoval, že Fico môže podávať návrhy na jeho odvolanie aj každý deň. Fico sa podľa neho prostredníctvom kampane proti jeho osobe snaží zviditeľniť.​

Mimoriadna schôdza o odvolávaní Romana Mikulca bude vo štvrtok popoludní SITA/Branislav Bibel

mimoriadna schôdza Národnej rady (NR) SR, na ktorej chce opozícia odvolávať ministra vnútra Romana Mikulca (OĽANO) z funkcie, začne vo štvrtok (9. 9.) o 14.00 h. TASR o tom informoval odbor komunikácie s médiami a verejnosťou Kancelárie NR SR. Schôdzu inicioval Smer-SD. Strana kritizuje vládnu koalíciu za opakované obštrukcie, keď už dvakrát presunula návrhy na odvolávanie na riadnu schôdzu, ktorá sa začína 16. septembra.

Opozícia Mikulcovi pri pokusoch o jeho odvolanie vyčíta situáciu v rezorte a polícii, podozrenia z poberania úplatkov i to, že sa mal údajne stretávať s členom bratislavskej skupiny takáčovcov Matejom Zemanom v jeho byte, kde mali preberať koordinovanie výpovedí.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite