Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Marcinková chce prehodnotiť pravidlá očkovacej lotérie, kritizuje ju aj opozícia

.tasr .slovensko

Marcinková upozornila, že osoby sledujúce reláciu na internete nedokážu splniť nastavené pravidlá lotérie včas, keďže on-line prenos je oneskorený o desiatky sekúnd.

Marcinková chce prehodnotiť pravidlá očkovacej lotérie, kritizuje ju aj opozícia SITA/Ľudovít Vaniher

poslankyňa Národnej rady (NR) SR Vladimíra Marcinková (Za ľudí) vyzvala Ministerstvo financií SR, aby prehodnotilo štatút súťaže o očkovaciu prémiu tak, aby mali možnosť vyhrať aj ľudia, ktorí sledujú oficiálny internetový on-line prenos RTVS. Šéfka Výboru NR SR pre zdravotníctvo Jana Bittó Cigániková (SaS) uviedla, že peniaze určené na lotériu by sa dali využiť lepšie. Opozičný Hlas-SD i ďalšie neparlamentné strany lotériu kritizujú.      

Marcinková upozornila, že osoby sledujúce reláciu na internete nedokážu splniť nastavené pravidlá lotérie včas, keďže on-line prenos je oneskorený o desiatky sekúnd.  

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) nedeľné (15. 8.) žrebovanie nepozeral, no lotériu podporuje. „Verím tomu, že splní svoj účel a pomôže nám zvýšiť percento zaočkovaných,“ povedal v pondelok novinárom.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite