Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Tomáš Lehotský odíde zo strany Za ľudí, ak sa nič nezmení

.tasr .slovensko

„​Táto možnosť je, samozrejme, možná,“​ odpovedal Lehotský na to, či uvažuje o odchode zo Za ľudí. Zo strany by odišiel, ak by sa do septembra v nej nič nezmenilo. Na otázku, čo by to malo byť, povedal, že sú viaceré alternatívy, pričom ultimátna vec je zvolanie snemu.

Tomáš Lehotský odíde zo strany Za ľudí, ak sa nič nezmení TASR/Jaroslav Novák

poslanec Národnej rady (NR) SR a člen predsedníctva strany Za ľudí Tomáš Lehotský pripúšťa odchod zo strany, ak sa do septembra nič nezmení. Povedal to pre TASR s tým, že by to automaticky znamenalo aj jeho odchod z klubu Za ľudí.

„Táto možnosť je, samozrejme, možná,“ odpovedal Lehotský na to, či uvažuje o odchode zo Za ľudí. Zo strany by odišiel, ak by sa do septembra v nej nič nezmenilo. Na otázku, čo by to malo byť, povedal, že sú viaceré alternatívy, pričom ultimátna vec je zvolanie snemu.

Lehotský kritizuje, že predsedníctvo strany nebolo zvolané už druhý mesiac. „Predsedníčka strany zrejme nepotrebuje konzultovať žiadne politické otázky, ani pred mimoriadnou schôdzou parlamentu, so svojimi straníckymi kolegami,“ povedal poslanec. Dodal, že mimoriadny snem žiada päť zo siedmich podpredsedov strany, ako aj tri krajské predsedníctva strany, a to v Nitre, Košiciach a Prešove.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite