Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Predseda SaS Richard Sulík vylúčil, že by v budúcej vláde sedel s predsedom hnutia OĽANO Igorom Matovičom

.tasr .slovensko

Richard Sulík si myslí, že po zmene premiéra už nebudú mať ľudia veľkú motiváciu zúčastniť sa na referende o predčasných voľbách. On sám sa však na referende zúčastní, pretože ho považuje za legitímny nástroj.

Predseda SaS Richard Sulík vylúčil, že by v budúcej vláde sedel s predsedom hnutia OĽANO Igorom Matovičom SITA/Jana Birošová

minister hospodárstva a predseda SaS Richard Sulík vylúčil, že by v budúcej vláde sedel s predsedom hnutia OĽANO Igorom Matovičom (OĽANO). Nezaradený poslanec Richard Raši pôsobiaci v mimoparlamentnom Hlase-SD jednoznačne nepovedal, či by uprednostnil vládu so Smerom-SD a SaS. Rozhodnú o tom podľa neho voliči. Obaja to uviedli v nedeľnej diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza.

Sulík si myslí, že po zmene premiéra už nebudú mať ľudia veľkú motiváciu zúčastniť sa na referende o predčasných voľbách. On sám sa však na referende zúčastní, pretože ho považuje za legitímny nástroj. „Referendum by malo byť dovolené. Ľud je suverén a čo povie, to je písmo sväté,“ povedal s tým, že referendová otázka, ktorej ústavnosť v súčasnosti rieši Ústavný súd (ÚS) SR, mala byť povolená.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite