Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský stiahol svoju demisiu

.sita .slovensko

O svojom zámere už informoval predsedu vlády Eduarda Heger ako aj expremiéra Igora Matoviča. Koaliční partneri sa o jeho krokoch dozvedeli až z mediálneho vyhlásenia.

Minister pôdohospodárstva Ján Mičovský stiahol svoju demisiu SITA/Peter Rusko

minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Ján Mičovský stiahol svoju demisiu. Informoval o tom na dnešnom mimoriadnom vyhlásení. „Som si vedomý, ze to nie je jednoduchý proces a chcem sa ospravedlniť pani prezidentke a aj mojim kolegom, ale som presvedčený, že napriek strate politickej krásy, som povinný sa pokúsiť dotiahnuť dielo, ktoré sme začali," vyhlásil. O svojom zámere už informoval predsedu vlády Eduarda Heger ako aj expremiéra Igora Matoviča. Koaliční partneri sa o jeho krokoch dozvedeli až z mediálneho vyhlásenia.

Ján Mičovský pritom doručil svoju demisiu do Prezidentského paláca posledný májový deň. Dôvodom bolo podľa jeho vyjadrení vyvodenie politickej zodpovednosti za to, že pred viac ako rokom dal návrh na vymenovanie Gabiely Bartošovej za generálnu riaditeľku Slovenského pozemkového fondu. S ňou sa spája údajné korupčné správanie. Na dnešnom vyhlásení pritom zdôraznil, že všetky okolnosti, ktoré sa jej dávajú za vinu sa vzťahujú k obdobiu, keď fond mali v správe a politickej zodpovednosti predchádzajúce vlády.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite