Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Premiér Heger sa neobáva rozpadu Za ľudí a ohrozenia koalície

.tasr .slovensko

„​Poslancov poznám, chodím pravidelne aj na kluby Za ľudí. Sú to ľudia, ktorí, verím, že chcú pre Slovensko dobré veci, a tie nás čakajú. Stojíme pred veľkými výzvami, budeme naďalej potrebovať silnú koalíciu,“​ povedal premiér pred stredajším rokovaním vlády.

Premiér Heger sa neobáva rozpadu Za ľudí a ohrozenia koalície SITA/Úrad vlády SR

premiér Eduard Heger (OĽANO) sa neobáva rozpadu stany Za ľudí a ohrozenia koalície. Zdôraznil, že koalícia potrebuje byť pevná, pretože stojí pred veľkými výzvami. Verí preto, že sa situácia vyrieši. Prípadné dohody o ďalších rokovaniach koalície aj s jednotlivými krídlami strany Za ľudí nekomentoval. Predstaviteľky oboch krídel strany, teda vicepremiérka Veronika Remišová aj ministerka spravodlivosti Mária Kolíková, už podľa jeho slov garantovali, že budú súčasťou koalície.

„Poslancov poznám, chodím pravidelne aj na kluby Za ľudí. Sú to ľudia, ktorí, verím, že chcú pre Slovensko dobré veci, a tie nás čakajú. Stojíme pred veľkými výzvami, budeme naďalej potrebovať silnú koalíciu,“ povedal premiér pred stredajším rokovaním vlády. Scenár rozpadu strany Za ľudí podľa neho ešte nie je reálny a nemá obavy ani z toho, že by to zakývalo koalíciou.

Minister práce Milan Krajniak (Sme rodina) podčiarkol, že ide o vnútrostranícku situáciu Za ľudí.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite