Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V parlamente je opäť sprísnenie interrupcií. Svoje návrhy predložili kotlebovci a Čepček

.sita .slovensko

Parlament rokoval na jeseň minulého roka o novele zákona o zdravotnej starostlivosti, ktorá sa týkala interrupcií. Za schválenie návrhu vtedy hlasovalo 58 zo 117 prítomných poslancov, teda neprešiel. Právnu úpravu predložila Anna Záborská (OĽaNO).

V parlamente je opäť sprísnenie interrupcií. Svoje návrhy predložili kotlebovci a Čepček Poslanec NR SR Martin Čepček. FB

poslanci Národnej rady SR (NR SR) sa majú na júnovej schôdzi opätovne venovať sprísneniu interrupcií. Návrh novely zákona o umelom prerušení tehotenstva predložili hneď dvaja predkladatelia, a to Martin Čepček, ktorý má dočasne pozastavené členstvo v poslaneckom klube hnutia Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti (OĽaNO), a poslanci Kotlebovcov - Ľudovej strany Naše Slovensko (ĽSNS). Parlament rokoval na jeseň minulého roka o novele zákona o zdravotnej starostlivosti, ktorá sa týkala interrupcií. Za schválenie návrhu vtedy hlasovalo 58 zo 117 prítomných poslancov, teda neprešiel. Právnu úpravu predložila Anna Záborská (OĽaNO).

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite