Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyšetrovatelia v kauze Očistec vnímajú útoky ako pokus o zastrašovanie

.tasr .slovensko

Vyšetrovatelia Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) upozornili, že pri vyšetrovaní postupujú striktne podľa zákona.

Vyšetrovatelia v kauze Očistec vnímajú útoky ako pokus o zastrašovanie SITA/Polícia SR

vyšetrovatelia Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v kauze Očistec vnímajú útoky voči nim ako pokus o zastrašovanie i snahu o diskreditáciu, s úmyslom zmariť riadne a nestranné vyšetrovanie rozsiahlej obzvlášť závažnej trestnej činnosti a dosiahnutie spravodlivosti. Upozornili, že pri vyšetrovaní postupujú striktne podľa zákona. TASR o tom informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

„Všetky úkony sú vykonávané výlučne v medziach zákona, osoby sú vypočúvané po zákonnom poučení a po vznesení obvinenia aj za prítomnosti obhajcov tak, aby bolo v plnej miere dodržané právo obvinených na obhajobu,“ spresnili s tým, že pri vedení trestných stíhaní nikdy nedochádza k manipulovaniu dôkazov v žiadnych z vyšetrovaných trestných vecí, a to nie len v aktuálnych, ale ani v ostatných množstvách trestných konaní v rámci mnohoročnej praxe jednotlivých členov tejto skupiny.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite