Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Je to nehoráznosť, tvrdí Sulík o koronadotáciach pre bratislavských poslancov. Podľa neho pred cťou uprednostnili eurá

.tasr .slovensko

Ministerstvo hospodárstva je podľa neho v prípade podvodov nekompromisné.

Je to nehoráznosť, tvrdí Sulík o koronadotáciach pre bratislavských poslancov. Podľa neho pred cťou uprednostnili eurá SITA/Branislav Bibel

ministra hospodárstva Richarda Sulíka (SaS) v prípade podozrivých čerpaní „koronadotácií“ zo strany niektorých bratislavských komunálnych poslancov mrzí, že pár tisíc eur má pre nich vyššiu hodnotu ako ich česť. Prípad označil za nehoráznosť. „Ruky by som odťal týmto podvodníkom,“ vyhlásil po stredajšom rokovaní vlády Sulík.

Minister priblížil, že v prípade štátnej pandemickej pomoci nájomcom zaviedli jednoduchý systém, ktorý je postavený na čestnom vyhlásení. „Nebyrokraticky sme vyplácali peniaze do piatich dní,“ podotkol s tým, že systém nechali odobriť aj Európskou komisiou. Sulík pripomenul, že aj dotknutí bratislavskí komunálni poslanci prehlásili na svoju česť, že požadované sumy sú oprávnené. „Teraz sa dozvedám, že to išlo na objekty, ktoré sú dlhodobo prázdne či neboli v prevádzke,“ podotkol.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite