Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Po informáciách o výbuchu muničných skladov v Česku zasadla bezpečnostná rada, vyhodnotila situáciu

.tasr .slovensko

Bezpečnostná rada SR vyhodnotila aktuálnu bezpečnostnú situáciu v Slovenskej republike a prijala informáciu tajných služieb o aktuálnej činnosti cudzích spravodajských služieb. Premiér Eduard Heger (OĽANO) to oznámil po utorkovom zasadnutí, ktoré zvolal po informáciách z Českej republiky o výbuchu muničných skladov vo Vrběticiach v roku 2014.

Po informáciách o výbuchu muničných skladov v Česku zasadla bezpečnostná rada, vyhodnotila situáciu SITA/Branislav Bibel Minister obrany SR Jaroslav Naď, minister zahraničných vecí a európskych záležitostí SR Ivan Korčok a predseda vlády SR Eduard Heger počas vyhlásenia po zasadnutí Bezpečnostnej rady SR, ktorú zvolal premiér SR v súvislosti s udalosťami v Českej republike.

„spravodajské služby a bezpečnostné zložky Slovenskej republiky budú naďalej zabezpečovať ochranu záujmov SR a, samozrejme, bezpečnosť občanov,“ skonštatoval premiér.

Česká republika vyhostila 18 pracovníkov ruskej ambasády v Prahe, ktorí boli identifikovaní ako dôstojníci tajných služieb. Vyhostenie súvisí s výbuchom muničných skladov vo Vrběticiach v roku 2014, do ktorého boli zrejme zapojení ruskí agenti.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite