Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bittó Cigániková z SaS neodchádza, nevidí na to dôvod

.tasr .slovensko

K situácii došlo po spore medzi Ďuriš Nicholsonovou a vicepremiérkou pre investície, regionálny rozvoj a informatizáciu Remišovou v súvislosti s eurofondami.

Bittó Cigániková z SaS neodchádza, nevidí na to dôvod SITA/Branislav Bibel

poslankyňa Národnej rady (NR) SR Jana Bittó Cigániková nevidí dôvod na odchod zo strany SaS. Uviedla to na sociálnej sieti s tým, že zdieľa hodnoty strany a neodíde len preto, že stála vedľa kolegyne v nevhodný čas. Nebude teda nasledovať úvahy europoslankyne Lucie Ďuriš Nicholsonovej, ktorá mala po ich spoločnej pondelkovej (8. 2.) tlačovej konferencii a následnom konflikte s vicepremiérkou Veronikou Remišovou (Za ľudí) povedať členom vedenia strany, že odchádza z SaS.

„Nevidím žiaden dôvod na odchod zo strany, ktorej vízie a hodnoty plne zdieľam, len preto, že som stála vedľa kolegyne v nevhodný čas,“ uviedla Bittó Cigániková s tým, že ich tlačová konferencia bola rozdelená na dve časti, pričom sama sa vyjadrovala len k zdravotníctvu. „Doplnila som informácie, ktoré nikto nespochybnil a boli vopred diskutované aj v koalícii,“ dodala.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite