Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Konflikt Remišovej a Ďuriš Nicholsonovej bude ešte predmetom rokovania koalície. Sulík sa za kolegyne ospravedlnil

.tasr .slovensko

Koalícia sa bude sporom medzi vicepremiérkou Veronikou Remišovou (Za ľudí) a predsedníčkou Výboru Európskeho parlamentu pre zamestnanosť a sociálne veci Luciou Ďuriš Nicholsonovou (SaS) ešte venovať. Predstavitelia koalície sa na pondelkovej (8.2.) koaličnej rade zhodli, že bude najlepšie, ak Ďuriš Nicholsonová osobne vysvetlí svoje vyjadrenia.

Konflikt Remišovej a Ďuriš Nicholsonovej bude ešte predmetom rokovania koalície. Sulík sa za kolegyne ospravedlnil SITA/Ľudovít Vaniher Predsedníčka Výboru NR SR pre zdravotníctvo Jana Cigániková, europoslankyňa za stranu Sloboda a Solidarita (SaS) a predsedníčka Výboru Európskeho parlamentu pre zamestnanosť a sociálne veci Lucia Ďuriš Nicholsonová.

pre TASR to potvrdili šéfovia koaličných poslaneckých klubov Anna Zemanová (Sas), Jana Žitňanská (Za ľudí) a Peter Pčolinský (Sme rodina). Líder SaS Richard Sulík sa podľa slov Žitňanskej a Pčolinského za vzniknutú situáciu ospravedlnil na rokovaní.

„Dohodli sme sa, že budúci týždeň príde aj pani predsedníčka európskeho výboru a predostrie svoje návrhy a pripomienky,“ povedala Zemanová. Podľa vlastných slov ju mrzí, že podstata vyjadrení Ďuriš Nicholsonovej, ktorou mali byť ďalšie možnosti v súvislosti s čerpaním eurofondov, zanikla a prešlo to do konfliktu. To samozrejme zamrzí. Verím, že sa to vyjasní,“ povedala. Europoslankyňa podľa Zemanovej čerpala z nejakých podkladov aj podnetov, ktoré má k dispozícii, preto by ich mala aj sama vysvetliť.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite