Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Otváranie škôl je príliš veľké riziko, obáva sa Matovič. Podiel britskej mutácie dosahuje podľa neho 71 percent

.sita .slovensko

Premiér sa mimoriadne obáva, že vypočuť dnes hlas odborníkov, ktorí považujú otváranie škôl za bezpečné, je príliš veľké riziko.

Otváranie škôl je príliš veľké riziko, obáva sa Matovič. Podiel britskej mutácie dosahuje podľa neho 71 percent SITA/Branislav Bibel

podiel takzvanej britskej mutácie v rámci všetkých pozitívnych vzoriek zo stredy toho týždňa dosahuje podľa predbežných výsledkov 71 %. Ako vo svojom profile na sociálnej sieti informoval predseda vlády Igor Matovič (OĽaNO), spracovanie výsledkov stále prebieha a finálne čísla budú známe počas dnešného dňa. Ako pripomína, britská mutácia je výrazne agresívnejšia, spôsobuje viac hospitalizácií a úmrtí.

„Nuž. Ťažko sa mi to hovorí, ale mimoriadne sa obávam, že vypočuť dnes hlas odborníkov, ktorí považujú otváranie škôl za bezpečné a k tomu zároveň urobiť výnimky podľa návrhov koaličných strán, je príliš veľké riziko," konštatuje premiér.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite