Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Chceme ísť príkladom, tvrdia ministri zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19

.tasr .slovensko

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) sa so Šeligom zhoduje v tom, že očkovanie je cestou, ako vrátiť do normálu bežný život.

Chceme ísť príkladom, tvrdia ministri zaočkovaní proti ochoreniu COVID-19 SITA/ALEXANDRA ČUNDERLÍKOVÁ Podpredseda parlamentu a strany Za ľudí Juraj Šeliga (vpravo) počas očkovania vakcínou na prevenciu ochorenia COVID-19 v Univerzitnej nemocnici Bratislava (UNB) v Ružinove.

prítomnosť politikov medzi prvými zaočkovanými proti ochoreniu COVID-19 nie je prejavom 'papalášizmu', ale snahou presvedčiť osobným príkladom o dôležitosti vakcinácie. Členovia Národnej rady SR a vlády SR to uviedli po tom, ako sa v ružinovskej nemocnici v Bratislave podrobili očkovaniu. 

„Nemá to byť gesto prednosti a nadradenosti, ale gesto príkladu,   na vlastnom tele chceme ukázať, že nám nikto nechce ublížiť, ale že očkovanie je spôsob, ako poraziť COVID,“ uviedol podpredseda Národnej rady SR Juraj Šeliga (Za ľudí).

Ministerka spravodlivosti Mária Kolíková (Za ľudí) sa so Šeligom zhoduje v tom, že očkovanie je cestou, ako vrátiť do normálu bežný život. „Aby sme nemali obavy z toho, či môžeme objať blízkych, váhali nad tým, či sa môžeme s niekým stretnúť,“ upozornila.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite