Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Matovič naďalej kritizuje SaS, Sulík vyzval na dodržiavanie opatrení

.redakcia .slovensko

Podľa Matoviča bolo plánom, aby sa všetky koaličné strany postavili za nepopulárne opatrenia. SaS sa však podľa Matoviča rozhodla „zahrať na ľúbivú nôtu“ s cieľom získať nových voličov „bez akéhokoľvek ohľadu na verejný záujem“.

Matovič naďalej kritizuje SaS, Sulík vyzval na dodržiavanie opatrení SITA/Branislav Bibel

spor medzi premiérom Igorom Matovičom (OĽANO) a ministrom hospodárstva Richardom Sulíkom (SaS) v súvislosti s protiepidemickými opatreniami naďalej pokračuje. Matovič na sociálnej sieti kritizoval SaS, že sa „cynicky rozhodla zahrať na ľúbivú nôtu s jediným cieľom – získať nových voličov“. Sulík vyzval ľudí na dodržiavanie opatrení.

Podľa Matoviča bolo plánom, aby sa všetky koaličné strany postavili za nepopulárne opatrenia. „A keď ich nevyhnutnosť ľuďom spoločne vysvetlíme a nebude ich nikto z nás spochybňovať, ľudia pochopia, že toto je najrýchlejšia cesta k normálnemu životu,“ skonštatoval na sociálnej sieti.

SaS sa však podľa Matoviča rozhodla „zahrať na ľúbivú nôtu“ s cieľom získať nových voličov „bez akéhokoľvek ohľadu na verejný záujem“.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite