Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Spor medzi Matovičom a Sulíkom pokračuje. SaS by mala nájsť dôstojnejšieho reprezentanta strany, vyhlásil premiér

.redakcia .slovensko

Matovič tvrdí, že Sulík už nemá jeho dôveru viac ako priateľ.

Spor medzi Matovičom a Sulíkom pokračuje. SaS by mala nájsť dôstojnejšieho reprezentanta strany, vyhlásil premiér SITA/Branislav Bibel

v strane SaS by si mali nájsť dôstojnejšieho reprezentanta, ktorý bude túto stranu viesť. Myslí si to predseda vlády Igor Matovič (OĽANO) po tom, čo predseda SaS Richard Sulík v nedeľu spochybnil rozhodovanie ústredného krízového štábu k opatreniam v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu.

Matovič podotkol, že na ústrednom krízovom štábe a na pandemickej komisii strávili dokopy 11 hodín, pričom Sulík podľa neho na nich bol len jednu hodinu. 

„Človek, ktorý si nebol schopný v takto kritickej situácii ustúpiť zo svojho komfortu, nemá žiadne morálne právo očierňovať špičkových odborníkov, ktorí sa na pandemickej komisii aj na ústrednom krízovom štábe zaoberali touto témou,“ poznamenal Matovič pred pondelkovým rokovaním vlády.

nepopulárne opatrenia

Všetci v koalícii sú podľa Matoviča zhrození zo správania Sulíka. Premiér tvrdí, že to považujú „za mimoriadne nezodpovedné.“ 

„Všetci sme sa potrebovali postaviť za tieto nepopulárne opatrenia spolu,“uviedol premiér.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite