Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Smer vymenil 17 predsedov okresných organizácií, snem plánujú na júl

.redakcia .slovensko

Smer-SD vymenil 17 predsedov svojich okresných organizácií, viacerých odvolali z politických dôvodov. Informoval o tom predseda opozičnej strany Robert Fico na štvrtkovej tlačovej konferencii.

Smer vymenil 17 predsedov okresných organizácií, snem plánujú na júl SITA/Branislav Bibel Predseda Smeru Robert Fico po rokovaní predsedníctva strany.

deklaroval, že vnútorné štruktúry strany sú týmto zastabilizované. Na rekonštrukčnom sneme, pravdepodobne ešte v júli, majú voliť predsedu, podpredsedov i generálneho manažéra. Podstatne výraznejšie má byť podľa Fica regionálne zastúpenie v predsedníctve, mladí ľudia majú byť zapojení aj na pozíciách podpredsedov strany.

„Ako som avizoval, máme jasný plán, čo urobiť, pokiaľ ide o stabilizáciu vnútorných štruktúr strany Smer-SD,“ povedal Fico s tým, že na štvrtkovom predsedníctve strany sa zaoberali personálnymi otázkami. Priblížil, že museli riešiť odchod 11 poslancov strany Smer-SD a urobili to aj zásahom do okresných a krajských štruktúr.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.posledné
.neprehliadnite