Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Priestory parlamentu, ktoré pred novinármi uzavrel Paška, nové vedenie nesprístupní

.sita .slovensko

Bývalý predseda parlamentu za Smer-SD Pavol Paška v roku 2014 osadil v oddelení poslancov dvere na elektronické zámky spájajúce vestibul s chodbami s výbormi a poslaneckými klubmi

Priestory parlamentu, ktoré pred novinármi uzavrel Paška, nové vedenie nesprístupní SITA/Jozef Jakubčo

 priestory výborov budú novinárom prístupné za asistencie poverených pracovníkov NR SR podľa doposiaľ zaužívaného režimu. Kancelária NR SR takto reagovala na otázku, či nesprístupní priestory parlamentu, ktoré ešte v roku 2014 pre novinárov uzavrel bývalý predseda NR SR Pavol Paška zo strany Smer-SD. Ten nechal osadiť na dvere spájajúce vestibul s chodbami s výbormi a poslaneckými klubmi elektronické zámky. Šéf poradcov Roberta Fica Vladimír Faič to vtedy odôvodňoval tým, že ho novinári, ktorí mali dovtedy prístup aj do týchto priestorov bez využitia asistencie, „naháňali".

Dôvodom oddelenia týchto priestorov súviselo podľa komunikačného odboru NR SR aj s ochranou objektu pred požiarom a ďalšími bezpečnostnými úpravami.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite