Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Budeme garantom sociálnych istôt, vyhlásil Boris Kollár

.redakcia .slovensko

Predseda Národnej rady SR Boris Kollár z hnutia Sme rodina deklaroval podporu sociálnych opatrení a vyplácanie 13. dôchodkov.

Budeme garantom sociálnych istôt, vyhlásil Boris Kollár Branislav Bibel/SITA

predseda Sme rodina Boris Kollár sa v nedeľnej diskusnej relácii televízie TA3 V politike stretol s podpredsedom Smeru Richardom Rašim. Trináste dôchodky podľa neho budú.

Raši ocenil, že nová vláda nezrušila vlakdy zadarmo pre dôchodcov, kritizoval ale transformáciu funkčného úradu podpredsedu vlády pre investície a informatizáciu na ministerstvo. Označil to za nevhodné vzhľadom na finančné dosahy krízy a nové výdavky, strana Za ľudí podľa neho potrebuje niekam umiestniť svojich ľudí.

„My budeme garantom sociálnych istôt pre občanov počas celých štyroch rokov,“ vyhlásil Kollár a dodal, že osobne bude proti zákonu, ktorý by 13. dôchodky rušil. Poznamenal, že vláda sa bude sústreďovať aj na menej rozvinuté regióny a hladové doliny.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite