Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Visolajský odmietol post štátneho tajomníka v rezorte zdravotníctva

.redakcia .slovensko

Predseda Lekárskeho odborového združenia (LOZ) Peter Visolajský odmietol ponuku od ministra zdravotníctva Mareka Krajčího z OĽaNO na post štátneho tajomníka v rezorte zdravotníctva.

Visolajský odmietol post štátneho tajomníka v rezorte zdravotníctva 23. marec 2020 Bratislava: Peter Visolajský, predseda Lekárskeho odborového združenia, je členom permanentného krízového štábu, ktorý pomáha vláde hľadať riešenia situácie ohľadom šírenia koronavírusu.

Visolajský o tom informuje na sociálnej sieti s tým, že v situácii okolo pandémie nového koronavírusu bude užitočnejší, ak bude naďalej zastupovať svojich nemocničných lekárov a ako lekár, záujmy pacientov v permanentnom krízovom štábe.

„V situácii, v akej dnes sme, nie sú dôležité posty. Dôležité je, aby sme sa všetci teraz postavili za jedinú vec – boj s pandémiou. Dnes neviem, či sa nám pandémiu podarí dobre zvládnuť, ale ja spravím pre to všetko.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite