Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Advokát podal sťažnosť voči obvineniu dvoch sudkýň a jednej exsudkyne

.redakcia .slovensko

Bratislavský advokát Peter Filip podal sťažnosť voči uzneseniu o vznesení obvinenia voči dvom sudkyniam a jednej bývalej sudkyni.

Advokát podal sťažnosť voči obvineniu dvoch sudkýň a jednej exsudkyne Martin Havran/AP/SITA 11. marec 2020, Nitra: Podpredsedníčka Najvyššieho súdu Jarmila Urbancová pri svojom odchode z expozitúry NAKA, kde bola vypočúvaná protizločineckou jednotkou v rámci akcie Búrka.

advokát Filip zastupuje tri obvinené osoby z celkovo 13 v stredu zadržaných sudcov a ďalších osôb a to podpredsedníčku Najvyššieho súdu SR Jarmilu Urbancovú, jednu aktívnu bratislavskú sudkyňu a jednu bývalú sudkyňu. O jeho sťažnosti bude rozhodovať v najbližšom období Generálna prokuratúra.

Ústavný súd SR už dostal žiadosť generálneho prokurátora o súhlas na vzatie do väzby sudcov, ktorých v stredu polícia zadržala a sú obvinení z korupčných trestných činov v súvislosti s Threemou Mariana Kočnera.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite