Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Malackách na jeden týždeň zavrú školy

.redakcia .slovensko

V Malackách bude od pondelka (9. 3.) prerušená prevádzka školských a mimoškolských zariadení na jeden týždeň. V sobotu o tom informoval primátor mesta Juraj Říha po zasadnutí mestského krízového štábu.

V Malackách na jeden týždeň zavrú školy Alexandra Čunderlíková/SITA 7. marec 2020 Malacky: Primátor mesta Malacky Juraj Říha počas zasadnutia mestského krízového štábu.

„týka sa to základných škôl, centra voľného času, materskej školy a základnej umeleckej školy. Budeme žiadať Bratislavský samosprávny kraj a Bratislavskú arcidiecézu, aby na svojich stredných školách rovnako prerušili prevádzku na týždeň,“ konkretizoval Říha s tým, že po týždni krízový štáb túto situáciu vyhodnotí. 

V domácej karanténe je podľa primátora desať osôb z mestského centra sociálnych služieb, ktoré boli v blízkom kontakte s nakazenou ženou, u ktorej v sobotu potvrdili nový koronavírus. Tá mala podľa slov primátora Malaciek v tomto centre pracovať. „Z toho jedna osoba už má odobratú vzorku na prítomnosť koronavírusu a budeme čakať na výsledky testu.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite