Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Psychologická online poradňa pre mladých IPčko funguje aj počas Vianoc

.redakcia .slovensko

Psychológovia z občianskeho združenia IPčko sú dispozícii mladým ľuďom aj počas tohtoročných Vianoc. Na základe skúseností z predchádzajúcich rokov hovoria o zvýšenej potrebe kontaktu s odborníkmi.

tento rok prichádza IPčko s novinkou vianočných livestreamov na streamovacej sociálnej sieti. Odborníci dodávajú, že z prežívania sviatkov majú niektorí mladí ľudia vážne obavy.

Chatové poradenstvo na webe IPcko.sk je dostupné denne v čase od 16.00 h do 22.00 h s výnimkou Silvestra a Nového roka. E-mailové poradenstvo je počas sviatkov k dispozícii nonstop na adrese ipcko@ipcko.sk. Psychológovia budú odpovedať najneskôr do 24 hodín. Programový riaditeľ organizácie Marek Madro uviedol, že počas vianočných sviatkov bude k dispozícii 40 dobrovoľných psychológov.

„IPčko bude už tradične blízko mladým ľuďom aj počas Vianoc. Z predchádzajúcich rokov máme skúsenosti, že kontakty počas Vianoc nesú závažné témy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite