Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sudcovia sa búria. Vyzývajú podozrivých kolegov, aby prerušili výkon svojich funkcií

.redakcia .slovensko

Sudcovia vyzývajú svojich kolegov, ktorí sú podozriví z prepojenia na mafiánske prostredie, z korupcie a zneužívania funkcie sudcu, aby požiadali o prerušenie výkonu svojich funkcií.

Sudcovia sa búria. Vyzývajú podozrivých kolegov, aby prerušili výkon svojich funkcií SITA/Martin Medňanský Jankovská na vypočúvaní ako kandidátka na sudkyňu Ústavného súdu. Jej kolegovia teraz žiadajú, aby sa vzdala funkcie sudkyne.

považujeme za nevyhnutné, aby až do riadneho vyšetrenia týchto podozrení uvedení sudcovia nevykonávali svoje funkcie, pretože je vážne spochybnená ich morálka, česť a osobná integrita, ktoré sú základnými predpokladmi na výkon sudcovskej funkcie,“ uvádza sa vo vyhlásení. Preto apelujú na týchto kolegov, aby v záujme zachovania dôvery a rešpektu v súdnu moc na Slovensku sami požiadali o prerušenie výkonu svojich funkcií.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite