Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kočnerova obhajoba dostala viac času na oboznámenie sa so spisom

.redakcia .slovensko

Vyšetrovateľ predĺžil obhajobe obvineného podnikateľa Mariana Kočnera lehotu na oboznamovanie sa s výsledkami vyšetrovania.

Kočnerova obhajoba dostala viac času na oboznámenie sa so spisom Advokát Marek Para zastupuje Mariana Kočnera aj v kauze zmeniek.

s výsledkami vyšetrovania v prípade zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej sa môže obhajoba oboznámiť do stredy 9. októbra. 

Dôvodom predĺženia lehoty je, že spis nebol obhajobe predložený úplný. TASR o tom informoval obhajca Marek Para.

Para sa mal pôvodne oboznamovať s výsledkami vyšetrovania od 30. septembra do piatka 4. októbra. „Po úvodných dňoch oboznamovania sa so stavom vyšetrovania a spisu sme spolu s klientom Marianom K. vzniesli viaceré námietky pre neúplnosť spisu, porušenie práva na obhajobu a zároveň sme podali viaceré návrhy na doplnenie dokazovania. Pretože nám spis nebol predložený úplný, musel nám vyšetrovateľ poskytnúť dodatočnú lehotu na oboznamovanie sa so spisom do stredy 9.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite