Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Opozícia chce odvolať Pellegriniho. Fico ich označil za narkomanov, daňových podvodníkov a privatizérov

.nicol Tomečková .slovensko

Predseda strany Smer-SD zaútočil na opozíciu pre jej snahu vysloviť nedôveru Petrovi Pellegrinimu. Jeho vládu chce Fico brániť všetkými dostupnými prostriedkami.

Opozícia chce odvolať Pellegriniho. Fico ich označil za narkomanov, daňových podvodníkov a privatizérov Branislav Bibel/SITA

predseda strany Smer-SD vo facebookovom príspevku ochraňoval svojho straníckeho kolegu aj napriek tomu, že to medzi nimi v poslednom čase očividne škrípe. 

Robert Fico uviedol, že Smer bude brániť premiéra všetkými dostupnými prostriedkami. „Zúfalstvo opozície vyplývajúce z jej neschopnosti prináša len ďalšie a ďalšie hlúpe nápady,“ napísal Fico. 

Okrem urážania opozície ako celku, nechýbalo ani menovanie konkrétnych opozičných reprezentantov. Andreja Kisku a Igora Matoviča nazval „uznanými daňovými podvodníkmi“, Michala Trubana a Borisa Kollára korunoval ako „narkomanov a podozrivých z obchodovania s drogami“ či Miroslava Beblavého ako „privatizačné dieťa a vymetača politických strán“.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite