Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

S Kočnerom som sa stretol len raz, tvrdí Danko. Odmieta, že by mu posielal podklady

.ivana Šalgová .filip Minich .slovensko

Ďalším z radu politikov, o ktorých si spolu písali Marian Kočner a Alena Zsuzsová, je Andrej Danko. Zsuzsová mala Danka kontaktovať v čase vládnej krízy, krátko po vražde Jána Kuciaka. Danko aktuálne kontakty s Kočnerom odmieta. Priznal, že sa stretli v roku 2014.

S Kočnerom som sa stretol len raz, tvrdí Danko. Odmieta, že by mu posielal podklady Branislav Bibel/SITA

o kontakte predsedu SNS Andreja Danka s Alenou Zsuzsovou hovoril ako prvý Zoltán Andruskó, keď vypovedal pred políciou. Tomu, že sa poznali, teraz nasvedčuje aj ďalšia časť rozšifrovanej komunikácie Mariana Kočnera z aplikácie Threema, ktorú zverejnil Denník N. 

Zsuzsová, ktorá pracovala pre Kočnera, dostala krátko po novinárovej vražde od svojho „bossa“ za úlohu zistiť, čo sa deje vo vládnej koalícii. Kočner ju poprosil, aby niečo zistila od „Andreja“.

„Skús kontaktnúť Andreja, že či idú ďalej alebo budú nové voľby,“ napísal jej Kočner 4. marca 2018.

„Oki, ale až zajtra, lebo dnes je nedeľa, je s tou svojou a určite sa chystá na to svoje vystúpenie, takže by mi aj tak neodpovedal.“ Odpísala Zsuzsová.

V rovnaký deň mali traja najvyšší ústavní činitelia, medzi nimi aj Andrej Danko, tlačovú konferenciu. Zsuzsová si nebola istá ako, ale Kočnerovi sľúbila, že dianie v koalícii pre neho overí. 

„Ako tak pozerám, táto zábava ešte stále vôbec nekončí :) Kapitán s vlekárom si idú skočiť do vlasov a Haščák bude o chvíľu potrebovať vážnu zásobu práškov z tých svojich lekární,“ napísala Zsuzsová Kočnerovi 21.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite