Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegrini príde o šéfa tlačového odboru, Kuča prechádza k Druckerovi

.redakcia .slovensko

Tomáš Kuča ako jeden z najbližších poradcov premiéra Petra Pellegriniho (Smer-SD) opúšťa Úrad vlády už koncom augusta.

riaditeľ tlačového a informačného odboru Úradu vlády SR Tomáš Kuča pobudne vo svojej súčasnej funkcii oficiálne do konca augusta. 

Dôvodom Kučovho odchodu je pracovná ponuka od bývalého ministra zdravotníctva Tomáša Druckera, uviedol to portál Aktuality.sk.

Tomáš Kuča už v minulosti s Tomášom Druckerom spolupracoval, a to v čase, keď bol Drucker šéfom Slovenskej pošty, i v rámci spolupráce na rezorte zdravotníctva.

„Tomáš Drucker, ktorého považujem za profesionála orientovaného na výsledky a s ktorým som niekoľko rokov spolupracoval na Slovenskej pošte, ako aj v rezorte zdravotníctva, ma oslovil na spoluprácu. Vyhodnotil som to ako profesionálnu výzvu a súhlasil som,“ uviedol Kuča vo svojom stanovisku.

Ako doplnil, s premiérom Pellegrinim sa vzájomne dohodli na ukončení pôsobenia k 31. augustu, pričom do tohto termínu si bude Tomáš Kuča čerpať dovolenku.

„Rovnako považujem za dôležité poďakovať Petrovi Pellegrinimu, ktorého vnímam ako mimoriadne pracovitého pragmatika a profesionála, za príležitosť pracovať v jeho tíme na Úrade vlády SR. Je to pre mňa veľká profesionálna skúsenosť,“ doplnil Kuča.

Kuča sa v prostredí médií a komunikácie pohybuje už viac než 20 rokov. Druckerovo meno sa zase spomína v súvislosti s možnosťou byť lídrom novej politickej strany.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite