Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Pellegrini netuší, kde je Fico. S nastávajúcou prezidentkou Čaputovou našli v niektorých témach zhodu

.nicol Tomečková .slovensko

Diskusia v relácii Na telo s Michalom Kovačičom na Markíze ukázala lepší vzťah medzi prezidentkou a premiérom, než na aký sme boli zvyknutí pri Kiskovi a Ficovi.

Pellegrini netuší, kde je Fico. S nastávajúcou prezidentkou Čaputovou našli v niektorých témach zhodu Branislav Bibel/SITA 7. máj 2019 Bratislava: Peter Pellegrini počas príchodu na rokovanie 154. schôdze vlády SR.

zuzana Čaputová tento týždeň prezradila mená prvých troch poradcov. Ide o komentátora Mariána Leška, moderátora Martina Strižinca a Čaputovej bývalého kolegu z Via Iuris Juraja Rizmana. Pellegrini jej priamo v štúdiu ponúkol spoluprácu  pri vykonávaní funkcie: „V prípade, že bude mať pani prezidentka záujem, som ochotný pomôcť.“ 

Obaja priznali, že už majú za sebou pár neformálnych stretnutí a veria, že pre krajinu nebude nič lepšie, ako keď budú prezidentka a premiér spolupracovať.  

kam smeruje Smer?

Vo voľbách do Európskeho parlamentu Smer stratil jeden mandát. Čaputová sa komentovania tejto skutočnosti zdržala, pretože podľa nej „ide o vnútrostranícku záležitosť“. Pellegrini však priznal, že strana musí prehodnotiť, akým smerom sa vydá a akú politiku bude v najbližších voľbách presadzovať. „Hneď ako sa vráti pán predseda zo súkromnej cesty, budeme na tieto témy diskutovať,“ tvrdí Pellegrini a priznáva, že ani on sám nevie, kde sa môže Robert Fico nachádzať.

V médiách sa posledné dni objavili informácie, že by mal byť v Izraeli, kde vyhľadal pomoc miestnych kardiológov. 

Podpredseda strany Juraj Blanár však túto informáciu vyvrátil.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite