Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Starosta Petržalky sa verejne ospravedlnil riaditeľkám škôlok

.redakcia .slovensko

Mestská časť Petržalka musela riešiť mimoriadnu situáciu, keď sa svojich funkcií vzdalo 21 z 24 riaditeliek škôlok. Počas spoločných rokovaní sa starosta Ján Hrčka verejne ospravedlnil a priznal pochybenie zo strany mestskej časti.

Starosta Petržalky sa verejne ospravedlnil riaditeľkám škôlok Branislav Bibel/SITA Starosta Ján Hrčka sa stretol s riaditeľkami materských škôl, aby sa spoločne dohodli na ďalšom postupe.

obe strany sa dohodli na spolupráci, a to aj v súvislosti so všeobecne záväzným nariadením (VZN), ktoré má starosta naďalej v pláne predložiť.

„Dovoľte mi verejne priznať a ospravedlniť sa za pochybenia mestskej časti, ktoré vás mohli uviesť do právnej neistoty. Takisto sa ospravedlňujem za svoje výroky, ktoré mohli byť v niektorých prípadoch chápané ako urážlivé, alebo znevažujúce vašu prácu,“ vyhlásil na tlačovej besede Hrčka. Pochybenia a nedorozumenia podľa neho vznikli na oboch stranách, do budúcnosti sa ich chcú vyvarovať.

Výsledkom rokovaní je tiež dohoda o vytvorení pracovnej skupiny, ktorá bude pri riešení situácie v materských školách využívať aj odborný potenciál riaditeliek škôlok. Pripravované kroky a návrhy v záujme Petržalčanov a ich detí chcú vzájomne konzultovať a pripomienkovať.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite