Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Z nedávnej vraždy chlapca v Žiline obvinila polícia jeho kamarátku

.redakcia .slovensko

Šestnásťročný chlapec utrpel bodné zranenia nezlučiteľné so životom.

Z nedávnej vraždy chlapca v Žiline obvinila polícia jeho kamarátku Polícia SR/Facebook

prípad otriasol Žilinou len minulý týždeň. Podľa prvých informácií od susedov mal chlapca a dievča napadnúť falošný odpočtár elektriny. Nakoniec sa však ukazuje, že žiadny „odpočtár“ zrejme nikdy neexistoval. 

16-ročný Tomáš, ktorý po mnohopočetných bodných zraneniach zomrel, údajne chránil priateľku. Teraz sa však ukazuje, že vrahom mohla byť práve ona. 

Podľa hovorkyne skupiny Falck Kataríny Načiniakovej vyslali minulý štvrtok dve posádky na zásah na sídlisko Vlčince, kde údajne páchateľ napadol dve osoby.

„Mladistvý chlapec utrpel mnohopočetné bodné rany, záchranárom sa ho aj napriek veľkému úsiliu nepodarilo zachrániť. Dievča utrpelo rezné rany, bolo mimo ohrozenia života a posádka ju po ošetrení transportovala do žilinskej nemocnice,“ dodala Načiniaková.

nevyhlásili pátranie

Polícia sa k prípadu a možným verziám nevyjadrovala. Od začiatku však na teórii s odpočtárom nesedelo viacero vecí. Asi najviac bilo do očí, že polícia po ňom nevyhlásila pátranie.

To býva bežné aj v oveľa menej závažných prípadoch. Zvykom je uviesť akékoľvek informácie, ktoré danú osobu opisujú a ak je to možné, poslať aj jeho/jej fotografiu či záznam z kamery. Nič také sa však po štvrtkovom incidentne neodohralo. 

Nakoniec polícia potvrdila neoficiálne informácie vyhlásením. Zo zabitia Tomáša obvinili dievča, ktoré s ním vtedy v byte bolo. Bol to byt, ktorý patril jej rodine, Tomáš bol u nej na návšteve. Boli spolužiaci na rovnakom gymnáziu.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite