Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

SNS na adresu Pellegriniho: Premiérom je vďaka zhode náhod, dôležité je, čo povie Fico

.redakcia .slovensko

Premiér Pellegrini kritizoval SNS, že namiesto riešenia problémov nafukuje pseudokauzy. Kritizoval aj fungovanie koalície.

SNS na adresu Pellegriniho: Premiérom je vďaka zhode náhod, dôležité je, čo povie Fico Braňo Bibel/SITA Predseda NR SR Andrej Danko, premiér SR Peter Pellegrini a súčasný guvernér NBS Jozef Makúch počas vymenovania súčasného ministra financií SR za guvernéra Národnej banky Slovenska (NBS) prezidentom SR v Prezidentskom paláci.

„vytvárame si pseudozástupný problém. Nafúkneme ho. Zrazu o ňom budeme dva týždne rozprávať a zabudneme, že treba riešiť iné veci. To sa mi nepáči. ...Dajme si pozor, aby sme nenatiahli tetivu na luku tak, že nám nakoniec ten luk praskne," poznamenal na adresu fungovania koalície so SNS. 

Vyjadril aj ľútosť nad tým, že jeho stranícky šéf stále býva v byte, ktorý patrí odsúdenému Bašternákovi. 

Pellegriniho ambíciou je dokončiť svoju vládu a podržať ju do riadneho termínu volieb v roku 2020. Potrebuje však cítiť, že je pre krajinu prínosom. V prípade, že tento vzťah nebude fungovať, vie si predstaviť v budúcnosti aj iný ako politický život. Myslí si tiež, že na to, aby strana Smer-SD fungovala, musí sa prispôsobiť novej dobe.

 
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite