Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Reakcie na vypočúvanie Za slušné Slovensko: Ľudia im posielajú peniaze, v piatok prídu tisíce ľudí

.dominik Harman .slovensko

Na piatkový pochod sa chystajú tisíce ľudí.

Reakcie na vypočúvanie Za slušné Slovensko: Ľudia im posielajú peniaze, v piatok prídu tisíce ľudí DIANA ĆERNÁKOVÁ/SITA Naposledy Za slušné Slovensko pochodovalo Bratislavou približne päť tisíc ľudí.

aktualizované štvrtok 12:10 - na účet organizátorom prišlo už vyše 45-tisíc eur. Všetky aktuálne informácie nájdete v tomto texte.

„držte sa,“ píše organizátorom jeden z darcov, ktorý im na transparentný účet poslal 50 eur. Nie je sám – odvčera dostali organizátori už 2 500 eur od takmer stovky darcov. 

Ide pritom len o transakcie, ktoré už banka spracovala a uverejnila v systéme transparentných účtov. Organizátori tvrdia, že odvčera dostali už 10-tisíc eur od vyše 350 darcov. Zmeny sa na účte prejavia dnes alebo zajtra, budeme to sledovať.

Posledné mesiace im pritom takmer nikto neprispieval. Nové príspevky sú reakciou na to, že organizátorov vypočúva Národná kriminálna agentúra.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite