Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Opozícia bude mať spoločného kandidáta na primátora Bratislavy. Bude ním Mrva alebo Líšková

.redakcia .slovensko

OĽaNO, SaS a Sme rodina sa prikláňajú k Jánovi Mrvovi, KDH navrhuje Caroline Líškovú. O konečnom kandidátovi rozhodne prieskum, výsledky chcú prezentovať 10. septembra.

Opozícia bude mať spoločného kandidáta na primátora Bratislavy. Bude ním Mrva alebo Líšková branislav bibel/sita

opozícia postaví v Bratislave v novembrových komunálnych voľbách len jedného kandidáta na primátora. Rozhodnúť by sa malo medzi súčasným starostom bratislavských Vajnôr Jánom Mrvom, ktorému už vyjadrili podporu opozičné OĽaNO, SaS, Sme rodina a kandidátkou na primátorku za mimoparlamentné KDH Caroline Líškovou. Kto z nich bude kandidovať, o tom sa rozhodnú po prieskume verejnej mienky agentúry Focus začiatkom septembra. Dohodli sa na tom OĽaNO i KDH, rešpektujú to SaS aj Sme rodina.

Kým ešte v júni sa KDH a OĽaNO nevedeli zhodnúť a postavili si do volieb vlastných kandidátov, vo štvrtok sa situácia zmenila a vyhlásili, že demokratická opozícia bude mať len jedného kandidáta na primátora Bratislavy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite