Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prekoná Kiska Kisku?

.martin Mojžiš .slovensko

Andrej Kiska začal svoje prezidentské obdobie takým spôsobom, že nech už by neskôr urobil čokoľvek, ten začiatok sa jednoducho prekonať nedal. A ukončuje toto obdobie spôsobom, ktorý ten začiatok zrejme predsa len prekoná.

Prekoná Kiska Kisku? BORIS NÉMETH 15. marec 2014 Bratislava: Predseda vlády SR Robert Fico prichádza do svojej volebnej centrály v sídle strany Smer-SD počas prvého kola prezidentských volieb. Do druhého kola postúpil spolu s Andrejom Kiskom, ktorý ho napokon vo voľ bách porazil.

skvelý úvod Kiskovho prezidentovania spočíval práve v tom, že sa stal prezidentom. Keby už nič iné nespravil, aj tak by bol jedným z najvýznamnejších slovenských politikov všetkých čias. V prvom kole volieb nás zbavil vážnej hrozby prezidenta z dvojice zradcov Kňažko – Procházka. Kňažkovu zradu Verejnosti proti násiliu a jeho obrovskú úlohu pri vytváraní falošnej Mečiarovej legitimity si pamätal každý, kto má elementárnu pamäť. Procházkovu zradu kohokoľvek si vedel predstaviť každý, kto má elementárnu schopnosť čítať dostatočne jasné signály. V druhom kole nás zbavil oveľa vážnejšej hrozby Roberta Fica ako prezidenta SR. Ficovo víťazstvo by znamenalo definitívne zabetónovanie únosu štátu a jeho ovládnutie mafiou v bielych aj menej bielych golieroch. Ficova prehra znamenala začiatok jeho konca.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite