Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kto má lepšie videá: Fico, Obama alebo Putin?

.eva Čobejová .michal Magušin .slovensko

Robert Fico prišiel s novým trendom – s pomocou vlastných videí chce ukázať čosi ako kuchyňu vládnutia. Chce ľuďom ukázať, čo to znamená vládnuť.

Kto má lepšie videá: Fico, Obama alebo Putin? Osobný profil Roberta Fica/Facebook Robert Fico v jednom z jeho posledných videí žrebuje a oznamuje výhercu súťaže straníckych novín.

robert Fico to však robí ešte trochu amatérsky. Napríklad video s ministrom financií Kažimírom pôsobí ako scénka nacvičená na stužkovú. Robert Fico sa snaží o neformálnosť, uvoľnenosť, no je pritom trošku kŕčovitý. Zároveň sa však snaží ukázať ľuďom, že on naozaj vládne, že všetko drží v rukách, o všetkom rozhoduje.

Ako to robiť lepšie? Slovenský premiér sa môže inšpirovať dvoma prístupmi.

Jeden predstavuje americký prezident. Barack Obama vyniká v spontánnosti a vo veľmi autentickom vytváraní dojmu, že je cool, pohoďák, jeden z ľudí. Ani sekundu neváha urobiť si srandu sám zo seba. Ako inak sa dá chápať (dokonale zostrihané) videjko Couch Commander, kde Obama uvažuje, čo bude robiť po skončení vo funkcii?

Barack leží na gauči a jeho viceprezident Joe Biden mu radí, aby si urobil vodičák a opäť začal šoférovať.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite