Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Oto Žarnay: Matovičovi dôverujeme

.eva Čobejová .slovensko

Poukázal na mrhanie financiami na škole, ktoré potvrdila aj NKÚ. Dodnes ho žiadna škola v Košiciach nemá odvahu zamestnať. S ocenením Biela vrana kandiduje do parlamentu za OĽaNO.

Oto Žarnay: Matovičovi dôverujeme Gabriel Kuchta/SITA Učiteľ Oto Žarnay počas preberania ocenenia Biela Vrana 2013 v KC Dunaj. Bratislava, 17. november 2013.

ako vnímate útok Roberta Fica na Igora Matoviča?

Pán premiér zámerne odvádza pozornosť od iných káuz, ktoré doposiaľ novinári riešili. Napríklad od kauzy doktora Kostku. Ďalšia vec je, odkiaľ premiér získal materiály, ktoré na Igora vytiahol, či je to legitímny spôsob ich získania.

iste, ale napriek všetkému sa premiérovi podarilo spochybniť Igora Matoviča. Vás to nevyrušilo?

Igora poznám osobne. Nikdy som pri ňom nemal pocit, že by to bol človek, ktorý by sa bol schopný dopustiť nejakého väčšieho podvodu, alebo že by do Národnej rady kandidoval zo zištných dôvodov, teda aby svoj majetok ešte viac zveľadil. Vždy na mňa pôsobil ako úprimný, čistý človek, skôr uzavretejšej povahy, žiadny veľký extrovert, a tým si ma aj získal. Dokáže rázne povedať, čo si myslí o veciach, a zároveň si stojí za svojím slovom. A hodnoty, ktoré sa snaží presadzovať za posledné štyri roky, tak tie sú blízke aj Bielym vranám. Presadzuje slobodu zmýšľania, rozhodovania a prejavenia vlastného názoru.

„Ide len o cielenú snahu pred voľbami zdiskreditovať celé hnutie OĽaNO.“

vás to nijako nenalomilo, nezapochybovali ste o tom, či ste na kandidátke so správnym človekom?

Nie, poviem úprimne: keď som to prvýkrát počul v televízii, ani na okamih to vo mne nenalomilo dôveru voči Igorovi ako človeku.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite