Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Demokrati chcú kampaňou zabrániť naplneniu výrokov z ich bilbordov

.tasr .slovensko

Na otázky o kritike zo strany organizácie Mier Ukrajine reagoval, že s organizáciou komunikovali.

Demokrati chcú kampaňou zabrániť naplneniu výrokov z ich bilbordov

strana Demokrati sa prihlásila k bilbordovej kampani so sloganmi typu Slovensko neprežije bez Ruska, nepotrebujeme Európsku úniu a NATO či výrok, že skutok sa nestal. Upozorniť chce na hrozbu naplnenia výrokov, ktoré pripisuje vládnej koalícii. Vyplýva to z vyjadrenia predsedu strany Jaroslav Naďa.

„Ak prehráme, tieto šialené vety, slogany budú dennodennou realitou na dlhé obdobie,“ vyhlásil Naď na stredajšej tlačovej konferencii. Priznal, že kampaň môže niekoho pobúriť alebo šokovať, no pobúrenie podľa neho vyvolali autori viet už pri ich vyslovení.

Na otázky o kritike zo strany organizácie Mier Ukrajine reagoval, že s organizáciou komunikovali. Bilbordy strana nestiahne a do konca mesiaca majú byť prelepené. Naď chce, aby zarezonovali, pričom podčiarkol potrebu zmeny rétoriky v kampani.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite