Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Osobnosti: Prečo budú voliť Ivana Korčoka?

.redakcia .slovensko .téma

Druhé kolo prezidentských volieb je predo dvermi. Niektorí sú rozhodnutí, ktorému z kandidátov dajú svoj hlas, iní ešte uvažujú o svojom favoritovi. Tri slovenské osobnosti vysvetľujú, prečo sa rozhodli pre Ivana Korčoka.

Osobnosti: Prečo budú voliť Ivana Korčoka? BORIS NÉMETH 24. marec 2024, Bratislava: Občiansky kandidát na prezidenta Ivan Korčok na verejnom zhromaždení, ktoré zorganizoval na Námestí slobody, za hojnej účasti svojich podporovateľov.

andrej Kiska bývalý prezident

Otec Srholec na otázku, ako žiť v tejto zložitej dobe, s úsmevom hovoril: „Ja neviem, čo bude o rok, o dva, o desať. Ale už dnes viem, ako sa zachovám.“ Otec Srholec hovoril o hodnotách. O tom, že síce musíme v živote robiť kompromisy, ale že sú latky, hodnoty, ktoré nikdy nesmieme podliezť. Pellegrini túto latku podliezol, hodnoty  zrušil. Pochválil Blanára, že sa stretol s Lavrovom, osobne zahlasoval za novelu Trestného zákona. Aby získal maďarských voličov, išiel za Orbánom do Budapešti. 

V snahe zalíškať sa Harabinovým voličom a Ficovým prívržencom podviedol, podrazil hodnoty, ktoré by som ja nikdy nezradil. Ak tak koná dnes, je jasné, že ak Slovensko bude v budúcnosti v krízovej situácii a on by bol prezidentom, tak bude konať rovnako. Veď za návrat mafie do vlády vďačíme aj jeho obchodu s Ficom – ja s tebou vytvorím koalíciu a ty ma podporíš za prezidenta.

Ivana Korčoka poznám vyše desať rokov. Od prvého stretnutia som s veľkým uznaním evidoval jeho znalosti. Hodnotovú výbavu. Proeurópsky, moderný, rozhľadený človek. Verím, že vyhrá a my budeme mať znova prezidenta, na ktorého môžeme byť hrdí. 

igor Lacík vedec

Som otec a už aj starý otec. Som vedec.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite