Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Výzva verejne aktívnych veriacich občanov k podpore Ivana Korčoka

.redakcia .slovensko

Ivan Korčok nie je pre veriacich ľudí strašiakom. Chceme verejne vyzvať všetkých našich spoluobčanov, nielen tých, ktorí sa hlásia k kresťanskej viere, aby ho podporili v II. kole prezidentských volieb.

Výzva verejne aktívnych veriacich občanov k podpore Ivana Korčoka wikipedia Kalvária (Banská Štiavnica)

počas najväčších kresťanských sviatkov budeme cestovať za svojimi blízkymi. Budeme s nimi hovoriť nielen, ale iste aj o tom, kam smeruje naša krajina a koho chceme za prezidenta. Budeme spoločne hovoriť koho voliť a ako konfrontovať svoje rozhodovanie s tým, čo považujeme za dobré a lepšie pre našich drahých a pre naše milované Slovensko. To celé v dňoch, keď budeme prežívať a pripomínať si drámu a radosť dejín spásy, v ktorú veríme.

My vieme, že v prezidentských voľbách volíme nie dokonalého. Dokonalý zomrel na kríži a prináša nám nádej a tajomstvo Veľkonočnej nedele. Volíme nedokonalého, no človeka, ktorý vie, že nikdy nesmie stáť nad zákonom, ktorý vie, že pravda je skutočnou hodnotou, o ktorú slušní ľudia zápasia vo svojich životoch. Volíme človeka, ktorý chápe slobodu ako to, čo musíme chrániť a nie postupne nahrádzať korupciou, autokraciou, klamstvom, pretvárkou a cenzúrou. Volíme človeka, ktorý vie, že úlohou štátu nie je chrániť “našich” ľudí, ale slúžiť všetkým občanom. Volíme Ivana Korčoka a k tejto voľbe pozývame i Vás.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite