Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Harabin bude voliť v druhom kole Pellegriniho — čo to znamená podľa Eugena Kordu

.sita .eugen Korda .slovensko

Ľudia by podľa neho nemali veriť hoaxom, ktorých je plný internet.

Harabin bude voliť v druhom kole Pellegriniho — čo to znamená podľa Eugena Kordu SITA/Jana Birošová

prezidentský kandidát Štefan Harabin pôjde voliť v druhom kole prezidentských volieb. Svoj hlas odovzdá Petrovi Pellegrinimu. Ten sa totiž podľa neho prihlásil k častiam programu, ktorý presadzoval v prvom kole. „Moji voliči sú inteligentní, nepodceňujte ich. Moji voliči vedia, čo majú robiť, a vedia koho majú voliť. Je tu veľmi silná objednávka na národného prezidenta, ktorý zachová Slovenskej republike suverenitu štátu, nevtiahne Slovensko do vojny, bude dodržiavať ústavu, zákony a medzinárodné zmluvy a bude presadzovať mierové riešenia konfliktu na Ukrajine a nikdy nepošle našich vojakov do vojny,“ uviedol v stanovisku, ktoré má agentúra SITA k dispozícii Štefan Harabin, a vyzval ľudí, aby išli voliť.

Podľa Harabina, začala informačná vojna. Ľudia by podľa neho nemali veriť hoaxom, ktorých je plný internet. „Veríme že aj vďaka všetkým hlasom národných a vlasteneckých voličov zvíťazí záujem Slovenska a jeho ľudí a nie záujmy amerického alebo bruselského diktátu a šorošovských mimovládok. Víťazom musí byť Slovensko!“ zdôraznil Harabin, ktorý na záver poprial všetkým občanom Slovenska pokojné Veľkonočné sviatky.

.vysvetlenie Eugena Kordu:

Štefan Harabin urobil len to, čo sa dalo čakať. Podporil kandidáta, ktorý je blízky jeho srdcu a chápaniu sveta, založeného na šírení nenávisti k demokracii a obdivu k diktátorskému režimu Vladimíra Putina. 

O týždeň sa dozvieme, či jeho nepriame odporúčanie svojim voličom zabralo a pôjdu hodiť svoj hlasovací lístok predsedov Hlasu a to aj napriek tomu, že niektoré jeho osobné vlastnosti bytostne neznášajú a dokonca ním opovrhujú. 

A dovolím si malú špekuláciu. Ak by Harabin takto verejne podporil Ivana Korčoka, ten by jeho podporu rázne odmietol. Peter Pellegrini mu naopak bude zaviazaný a v prípade ak by sa stal prezidentom, tak celkom určite nájde spôsob ako sa mu odvďačiť. Možno aj tým, že by sa uvolil vymenovať ho za ústavného sudcu. Pán Boh s nami a zlé preč!

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite