Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezidentka: Schôdzka Blanára s Lavrovom nás nepriblížila k mieru na Ukrajine

.tasr .slovensko

Podľa prezidentky SR najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez ruského prezidenta Vladimira Putina.

Prezidentka: Schôdzka Blanára s Lavrovom nás nepriblížila k mieru na Ukrajine SITA/Milan Illík

stretnutie ministra zahraničných vecí SR a Ruskej federácie nás neposunulo bližšie k mieru na Ukrajine, na ktorú Rusko nelegálne a neoprávnene vtrhlo, uviedla v nedeľu na sociálnej sieti X prezidentka SR Zuzana Čaputová.

Podľa prezidentky SR najrýchlejšia cesta k mieru vedie cez ruského prezidenta Vladimira Putina, keď svojim jednotkám nariadi odísť z Ukrajiny, „nie tým, že mu dávame nádej na víťazstvo a akceptáciu. “

Tvít prezidentky SR je reakciou na sobotňajšie (2. 3.) stretnutie šéfa slovenskej diplomacie Juraja Blanára (Smer-SD) a jeho ruského rezortného kolegu Sergeja Lavrova, ktoré sa uskutočnilo v tureckom meste Antalya na okraj diplomatického fóra. Predmetom ich rokovaní bola aj vojna na Ukrajine.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite