Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O post predsedu SaS sa uchádza Gröhling a Prieložný

.tasr .slovensko

Richard Sulík v uplynulom októbri oznámil, že sa vzdá funkcie predsedu SaS, no chcel by sa stať čestným predsedom strany.

O post predsedu SaS sa uchádza Gröhling a Prieložný SITA/Jana Birošová

o post predsedu opozičnej SaS sa uchádza Branislav Gröhling a Igor Prieložný. Nového lídra si bude strana voliť na kongrese 16. marca v Bratislave. Čestným predsedom by sa chcel stať aktuálny šéf liberálov Richard Sulík. TASR o tom informoval hovorca SaS Ondrej Šprlák po uplynutí termínu na ohlásenie kandidatúr.

Do republikovej rady kandidujú Peter Andráši, Ivan Bilohuščin, Peter Čech, Lukáš Čelinák, Ľuboslav Farkaš, Roman Foltin, Branislav Gröhling, Mária Kolíková, Ladislav Kuna, Peter Pacek, Peter Paulis, Igor Prieložný, Maroš Skopal, Richard Sulík, Robert Tánczos a Miroslav Žiak.

Členom rozhodcovskej komisie, najvyššieho kontrolného orgánu strany, by sa chceli stať Lukáš Čelinák, Filip Fianta, Vladimír Hojstrič, Michal Komada a Daniel Kravec.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite