Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Kuciakovci zverejnili výzvu poslancom, aby neschválili novelu Trestného zákona

.redakcia .slovensko

Rodičia zavraždeného novinára žiadajú verejnou výzvou poslancov, aby ešte porozmýšľali, prečo nový Trestný poriadok vznikol, komu pomôže a koho poškodí.

Kuciakovci zverejnili výzvu poslancom, aby neschválili novelu Trestného zákona SITA/AP PHOTO/BUNDAS ENGLER

Vážené dámy a páni poslanci!

Je medzi vami veľa odborníkov, ktorí nejakým spôsobom zviditeľnili Slovensko v dobrom zmysle slova. Spýtajte sa svojho svedomia, ako zviditeľní Slovensko navrhovaná zmena Trestného zákona.

Vy, ktorí deklarujete svoje sociálne cítenie, schvaľujete, aby zlodeji a podvodníci mohli vykúpiť svoje zločiny „špinavými“ peniazmi? Alebo vám je jedno, že roky vlečúce sa vyšetrovania sa začnú odznova, lebo pár ľudí z republikoveho vedenia spolupracuje so zločincami? Spýtajte sa, prečo sú ľudia ako Gašpar, Para či Zurian tak blízko vášmu vedeniu… Kde sú ostatné videá z pracovne bývalého generálneho prokurátora pána Trnku? Kamery montovali s pánom Kočnerom, ktorý je zberateľom kompromateriálov na všetkých, ktorí sa dajú vydierať. Skúste porozmýšľať, prečo vznikol nový Trestný poriadok, komu pomôže a koho poškodí.

Nedávno sme čítali knihu Rutgera Bregmana: Ľudskosť – optimistická história človeka. Chceme veriť, že tá ľudskosť vo vás zvíťazí a nepodporíte tento zákon.

S pozdravom rodina Kuciakovcov

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite