Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Korčok: Teším sa, že konečne termín pozná aj niekto iný ako volebný tím Petra Pellegriniho

.redakcia .slovensko

Prinášame vyjadrenie občianskeho kandidáta na prezidenta SR Ivana Korčoka k ohláseniu termínu prezidentských volieb.

Korčok: Teším sa, že konečne termín pozná aj niekto iný ako volebný tím Petra Pellegriniho SITA/Milan Illík Kandidát na prezidenta SR Ivan Korčok (uprostred) počas protestného zhromaždenia hnutia Progresívne Slovensko (PS), strany Sloboda a Solidarita (SaS) a Kredsťanskodemokraticého hnutia (KDH) s názvom Zastavme ich! na námestí SNP v Bratislave. 19. 12. 2023

teším sa, že konečne termín pozná aj niekto iný, ako volebný tím Petra Pellegriniho. Dnes sme sa okrem termínu volieb dozvedeli aj dve zásadné veci - po prvé, že Peter Pellegrini kandidovať bude a po druhé, že ak bude zvolený, bude vláde verne slúžiť tak, ako doteraz.

Voľby teda budú o tom, či dopustíme, aby Robert Fico cez Petra Pellegriniho ovládol aj prezidentský úrad a následne aj zvyšok štátu, vrátane Ústavného súdu. 

Ja ponúkam do prezidentskej funkcie svoje 30 ročné skúsenosti zo služby našej vlasti a z vrcholovej diplomacie.

Ponúkam schopnosť spolupracovať a ťahať za jeden povraz vo veciach, na ktorých záleží a ktoré sú kľúčovým záujmom Slovenskej republiky a jej občanov.

Ponúkam nezávislosť a schopnosť ozvať sa, keď sa dejú veci, ktoré sa diať nemajú.

Ponúkam aktívny prístup k funkcii a rozhodne sa neplánujem len voziť v limuzíne, fotiť sa na sociálne siete a usmievať sa, keď na to nie je dôvod.

Ponúkam  protiváhu takého výkonu vládnej moci, akého sme svedkami a aké ohrozuje vnímanie Slovenska v zahraničí, ohrozuje čerpanie prostriedkov z EÚ a tým priamo ohrozuje aj životnú úroveň občanov.

Chcem byť prísny, ale spravodlivý prezident, ktorého bude pri všetkých zásadných otázkach počuť.

Chcem viesť diskusiu o tom, ako Slovensko pohnúť dopredu, ako sa venovať kľúčovým problémom krajiny, či už ide o školstvo, zdravotníctvo, sociálnu politiku, ale aj nejasnú zahraničnú politiku.

 Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite