Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

O post predsedu SaS sa bude uchádzať aj Marián Viskupič

.tasr .slovensko

O post šéfa liberálov sa bude uchádzať i súčasný podpredseda strany, exminister školstva Branislav Gröhling. V piatok o tom informoval na sociálnej sieti.

O post predsedu SaS sa bude uchádzať aj Marián Viskupič SITA/Branislav Bibel

na post predsedu SaS bude kandidovať aj podpredseda Výboru Národnej rady SR pre financie a rozpočet Marián Viskupič. Potvrdil to pre TASR.

Člen republikovej rady SaS to kolegom v rámci internej komunikácie oznámil už 31. decembra. „Mojou hlavnou motiváciou je, aby aj po odchode Richarda Sulíka z postu predsedu bola SaS jasne pravicová a liberálna strana so silnými hodnotami jednotlivca,“ napísal pre TASR. Zdôraznil tiež nevyhnutnosť zachovať DNA strany v ekonomickej oblasti. „Teda presadzovanie štíhleho, efektívne fungujúceho štátu, nízkych daní a s tým súvisiacu ekonomickú slobodu tvorcov hodnôt,“ uviedol Viskupič.

Richard Sulík sa postu predsedu SaS vzdá na najbližšom kongrese strany 23. marca. Uchádzať sa chce o novú funkciu čestného predsedu strany. Kandidovať bude do eurovolieb. O post šéfa strany sa môže uchádzať iba člen SaS.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite