Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mimoriadny výbor k zámerom T. Tarabu v envirorezorte bude 5. decembra

.tasr .slovensko

Minister má na výbore objasniť zámer prehodnotiť celoročnú ochranu vlka dravého na Slovensku.

Mimoriadny výbor k zámerom T. Tarabu v envirorezorte bude 5. decembra SITA/Michal Veterník

mimoriadny Výbor Národnej rady (NR) SR pre pôdohospodárstvo a životné prostredie bude v utorok 5. decembra. Opozícia očakáva od šéfa envirorezortu Tomáša Tarabu (nominant SNS) objasnenie avizovaných zámerov v rezorte. Termín zverejnili na webe NR SR.

Minister má na výbore objasniť zámer prehodnotiť celoročnú ochranu vlka dravého na Slovensku. Zároveň má vysvetliť aj úmysel zrušiť Národný park Malá Fatra a nahradiť ho prírodným parkom, ktorý komunikoval štátny tajomník Filip Kuffa na podujatí Dni zeleného lesa neštátnych vlastníkov v obci Belá pri Žiline.

Pod zvolanie mimoriadneho výboru sa podpísala podpredsedníčka výboru Tamara Stohlová, poslanec NR SR Michal Sabo (obaja PS), Marián Čaučík (KDH), Rastislav Krátky (Slovensko, Za ľudí, KÚ) a Alojz Hlina (SaS). Na výbor pozvali aj europoslanca Michala Wiezika, ktorý je spoluiniciátorom výzvy www.nestrielajtevlky.sk.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite