Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Prezidentka sa zúčastní na samite V4 v Prahe

.tasr .slovensko

Informoval o tom prezidentkin hovorca Martin Strižinec.

Prezidentka sa zúčastní na samite V4 v Prahe SITA/Diana Černak

prezidentka SR Zuzana Čaputová sa v stredu (22. 11.) zúčastní na samite hláv štátov Vyšehradskej skupiny (V4) na Pražskom hrade. Okrem priorít českého predsedníctva V4 sa bude hovoriť aj o aktuálnej medzinárodnej situácii. 

„Rokovanie prezidentiek a prezidentov Slovenska, Maďarska, Česka a Poľska bude v súlade s prioritami českého predsedníctva V4 venované projektom Medzinárodného vyšehradského fondu v regióne aj mimo neho a podpore konektivity a infraštruktúrnych projektov,“ priblížil hovorca. Témou majú byť napríklad inovácie, energetická bezpečnosť, doprava a digitálna agenda.

Prezidentka počas cesty v Českej republike navštívi transplantačnú kliniku Fakultnej nemocnice v Motole, ktorá vykonáva transplantácie pľúc aj pre pacientov zo Slovenska. Prezidentka ju navštívi bezprostredne po skončení samitu a večer sa vráti späť na Slovensko.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite