Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ministrom športu a cestovného ruchu by sa mal stať Dušan Keketi

.sita .slovensko

Ministerstvo športu a cestovného ruchu by malo vzniknúť začiatkom budúceho roku.

Ministrom športu a cestovného ruchu by sa mal stať Dušan Keketi SITA/Diana Černáková Dušan Keketi

predseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko plánuje premiérovi Robertovi Ficovi (Smer-SD) predstaviť nominanta na ministra športu a cestovného ruchu. Ako Danko uviedol pre Hospodárske noviny, šéfom zatiaľ nevzniknutého rezortu by mal byť Dušan Keketi. Ministerstvo športu a cestovného ruchu by malo vzniknúť začiatkom budúceho roku.

Dušan Keketi študoval na Ekonomickej Univerzite v Bratislave, na Obchodnej fakulte, odbor obchod a marketing a špecializoval sa na zahraničný obchod. V minulosti pôsobil ako riaditeľ marketingu a člen vedenia spoločnosti Škoda Auto Slovensko a v období rokov 2004 – 2015 pôsobil v spoločnosti Unicredit Leasing Slovakia. Od roku 2021 je predsedom predstavenstva spoločnosti Letisko Milana Rastislava Štefánika – Airport Bratislava.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite