Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Podľa europoslanca Wiezika z PS nie je medzi Tarabom a Huliakom žiadny rozdiel

.sita .slovensko

Obaja majú podľa neho nulovú kvalifikáciu viesť rezort.

Podľa europoslanca Wiezika z PS nie je medzi Tarabom a Huliakom žiadny rozdiel SITA/Milan Illík

medzi novým nominantom Slovenskej národnej strany (SNS) na post ministra životného prostredia Tomášom Tarabom a prezidentkou odmietnutým kandidátom Rudolfom Huliakom nie je žiadny rozdiel. Myslí si to europoslanec Michal Wiezik (Progresívne Slovensko/Renew Europe). 

„Kandidovanie za fašistickú ĽSNS, populizmus, demagógia a nulová kvalifikovanosť pre rezort životného prostredia. Taraba je iba „uhladená“ verzia Huliaka,“ uviedol Wiezik. Ako dodal, prezidentke Zuzane Čaputovej nezávidí. Podľa neho by ani túto nomináciu nemala schváliť. „Dôvody na nevymenovanie pretrvávajú,“ uviedol europoslanec.

Predseda hnutia OĽANO a priatelia Igor Matovič dnes na sociálnej sieti napísal, že Čaputová už prekvapivo dobrovoľne odobrila vo vláde „mafiána Kaliňáka, dnes ju pekne pritlačil Taraba a nakoniec bude musieť odobriť aj jeho“. 

Podľa jeho názoru z prezidentky zostane „tá, ktorá síce často citlivo vnímala a proti mafii ústami rečnila, ale keď mala buchnúť po stole a mafiána do vlády nevymenovať, radšej strčila hlavu do piesku“. 

Zopakoval svoju teóriu, že nominácia Rudolfa Huliaka (SNS) slúžila len na prekrytie toho, aby sa do vlády nenápadne prepašoval Robert Kaliňák (Smer-SD) a šéf SNS pri tom poslúžil ako „užitočný idiot.“ „Danko za svoju rolu užitočného idiota určite pošle Ficovi mastnú faktúru,“ myslí si Matovič.

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite